Ingersoll-Rand ARO újdonságok

Az Ingersoll-Rand ARO levegőhajtású kettős membrán szivattyúk újdonságai

Az Ingersoll-Rand ARO számos újdonsággal jelentkezett a közelmúltban a sűrített levegőhajtású kettős membrán szivattyúk (AODD) piacán.

a., Új távvezérelhető szabályzó egység az AODD szivattyúkhoz teljesen automatizált többszivattyús rendszerek kialakítására

– Az új ARO Controller zökkenőmentesen dolgozik együtt az ARO EXP Electronic Interface (elektronikusan előkészített) szivattyúkkal egy teljesen automatizált többszivattyús rendszer kialakítására tartályok, konténerek töltésére, vegyipari injektáló rendszerekhez és számos egyéb alkalmazásokra.

– A multi-pump controller távirányítóval programozható a különféle alkamazásokhoz. A Controller fogadja a táviránytó jeleit és elvégzi a leállítást, ha az szükséges és adatokat és egyéb riasztásokat küld a kezelő számára, melyek alapján a kezelő el tudja végezni a szükséges beavatkozásokat a folyamatban.

– Az új szabályozó biztosítja, hogy a szivattyú mindig teljesen fel van töltve, ami +/- 1 százalék ismételhetőség jelent.

A készülék egy könnyen használható felületen előreprogramozva nyolc nyelven tud:
• szivárgásokat észlelni
• két szivattyút egyszerre működtetni
• érzékelni és szabályozni a folyadék szintet
• pontosan ismételhető szabályozást végezni
• szabályozni a folyadék áramlást

b., Új FDA komatibilis élelmiszeripar AODD szivattyúk

– Az ARO új SD sorozatú FDA-kompatibilis élelmiszeripari membránszivattyúk 20-30 százalékkal jobb folyadékszállítást biztosítanak, mint a jelenlegi piaci versenytársaké és ezt sérülésmentes anyagszállítás mellett teszik.

– Ezeket a szivattyúkat úgy tervezték, hogy az élelmiszer-, ital- és gyógyszeriparban biztonságosan és hatékonyan működjenek, gyorsan szétszedhetők, könnyen ellenőrizhetők, tisztíthatók, egyszerű a karbantartásuk

– A számos fejlesztésnek köszönhetően az SD szivattyúk ideálisak adagoló szivattyúkként töltő rendszereknél, CIP rendszerekben vagy nagy mennyiséget igénylő adagoló rendszerek részeként. Ezen alkalmazásokat segítik elő a elektro-polírozott saválló acélok, FDA-kompatibilis anyagok és az a tervezés, amely megakadályozza a szivárgást, az anyag- veszteséget, négyszer hosszabb élettartamot kínál, mint a hagyományos membrán szivattyúk (normál üzemi körülmények között).